Monday, December 11, 2006

Back to work!!

Niks geen onzin hier. Gewoon effe anders.
Effe anders is een initiatief van Jorn Hendrikx, een blog waar ik gewoon ff anders kwijt wil wat ik kwijt wil. Geen opinies, geen gezeur, gewoon mijn eigen mening over alles en iedereen.
Iedereen die iets te klagen heeft, te zeuren of te miauwen heeft kan hier dus niet terecht. Gewoon een serieuze eerlijke mening die net FF wat anders mag zijn.
Geen gezeur over gebroken nagels, of slecht geslapen, geen gekanker over het slechte weer. Geen foto's van lieve vriedjes en vriendinnetje, het is verdomme geen hyves hier.. Geen knuffel Marokanen, geen trendie homovriendjes, geen geloof en al zeker geen 'he hoe gaat het met je, lang niet gezien?' Nieuws.. Daar gaat het over, geen ordinairy news van www.nu.nl maar gewoon lekker nieuws uit landen waar je niet elke dag over leest. Dus nieuws van de dag in Peru of gewoon het weer op de Andaman Islands, daar gaat het hier over.
Mochten er toch varkens zijn die het nodig vinden te praten over de kabinetsformatie dan wens ik jullie allemaal de tyfus.. Deze blog is niet Nederland, deze blog is de wereld. Iets te melden leef je uit. Maar FUCK YA als je denkt toch tegen de regels in, te praten over hoe je dag was!
But okay, LETS START!

No comments: